Skal have gode tilbud på opgaver fra Tømrer!

Jeg har netop fået at vide, at jeg har fået mig en rigtig fin lejlighed, og den er jeg helt vildt glad for, for den ligger i Århus, hvor jeg altid gerne har ville bo. Lige pt bor jeg i Vejle, og det er såmænd også en rigtig fed by, men der sker bare lige dét mere i den jyske hovedstad, ikke? Men okay, sådan er det jo.

Jeg har dog lagt mærke til, at gulvene ikke tager sig så godt ud, hvorfor jeg overvejer kraftigt, om man skulle give sig i kast med noget gulvafhøvling..Det tænker jeg, at jeg skal have fat i et tilbud fra en tømrer, så jeg kan få en god pris. Det ville da være rigtig fedt, men jeg er ikke helt sikker på, om det er noget, som jeg skal bestille nogle til at gøre, eller om jeg ville kunne klare det selv? Det finder jeg vel ud af på et eller andet tidspunkt, men lige nu hælder det mest til, at jeg får nogle ti at gøre det for mig.

Nå men jeg kan huske den gang at jeg var på seriøs tur med drengene og der var jo en masse der kommer til at smadre ting når man endelig er fuld! Så er der jo toemrer-tilbudsket det at mine gamle døre er gået hen og blevet slidt en del af alle de fulde mennesker ser har hængt op af døren. Så nu er det altså på tide at jeg får de her gamle døre istandsat – men hvor er det bedste sted man kan gøre den salgs henne? Skal man da have fat i tilbud på tømrer i København for gode priser?

Jeg har hørt om et firma der kan gøre det ganske professionelt og til rimelige penge. Ellers vil jeg meget gerne høre om der er andre forslag som jeg kan benytte mig af..

Jeg er lige kommet hjem fra ferie og det er noget som jeg bare nyder i fulde drag – jep det er ikke hver dag at man kan komme væk fra hverdagen og så komme ned og hygge sig nede i solen vel ? Nej men det er nu en god ting at kunne komme til at se lidt sol og farver og alt det der som i ved er dejligt at komme ned til en strand og sidde med en lille øl eller drinks i hånden.

Nu er det lige sådan at jeg skal bruge tilbud på elektriker i København som kan komme og lave mit el for jeg fatter ikke noget af den slags.

Hvis ikke må jeg jo finde et firma der kan gøre det for mig.

Jeg er ikke så teknisk anlagt, og jeg skal have skiftet noget el teknik og jeg skal have skiftet noget el-teknik, så jeg tror helt sikkert, at jeg vil kontakte en elektriker i morgen, hvis ikke det skal gå galt. Det vil jeg gøre, så snart, at jeg står op. Men jeg har jo sommerferie, så jeg står nok ikke så tidligt op, som jeg gerne ville, men det går også nok, for sådan e r der jo så meget. Og det er også helt i orden – bare jeg kan komme ind i min døgnrytme igen.

Nå, men ellers kan jeg da fortælle jer, at jeg lige har købt mig en knallert. Den er virkelig fed, og jeg er simpelthen så glad for den, for den kører virkelig langt på literen, skal jeg sige jer. Det er jeg meget glad for.

Håber, at I har det godt, for det er så dejligt, vejret. Jeg elsker når det er så godt vejr, det skal jeg ellers lige sige jer!